Samenwerking ViaRosa en BasisBegrip

Leestijd: 3 minuten

Sandra Hamming van BasisBegrip en ik ontmoetten elkaar en kwamen er snel echter dat jij als klant van ViaRosa kan profiteren van haar diensten, en andersom. Vandaar dat we besloten een bijzondere samenwerking met elkaar aan te gaan waar jij van profiteert. Bijvoorbeeld wanneer je graag meer zelfonderzoek doet. Supertrots ben ik dan ook dat ik Sandra hier een plek kan bieden zichzelf en haar diensten voor te stellen.

Wie is Sandra Hamming

Leuk dat je de tijd neemt om deze gastblog te lezen. Allereerst wil ik even zeggen dat ik heel erg blij ben met deze samenwerking met ViaRosa. Waar Rosanne bij kan ondersteunen, namelijk het vinden van de tijd en de ruimte om jezelf te versterken en je droom te verwezenlijken door goed te organiseren, is super waardevol.

Sandra Hamming van BasisBegripIk zal mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Sandra Hamming, persoonlijk adviseur en oprichter van BasisBegrip. Voordat ik BasisBegrip heb opgericht heb ik o.a. als kinderarts en jeugdarts gewerkt. Een heleboel dingen die ik in mijn tijd als arts geleerd heb probeer ik nu te vertalen in de praktische en logische tips om jezelf versterken.

Waarom BasisBegrip

Vanuit BasisBegrip bied ik persoonlijk advies in probleemaanpak, zelfontwikkeling en zelfcoaching o.a. via individuele gesprekken. Iemand meldt zich hiervoor aan als hij/zij merkt steeds weer tegen bepaalde uitdagingen, problemen of lastige situaties aan te lopen en… daar een beetje klaar mee is. Omdat het ze belemmert om het beste uit zichzelf te halen of om goed te kunnen functioneren, zowel privé als op het werk, en ze beseffen dat ze hier iets aan willen doen.

Een traject met BasisBegrip

De adviestrajecten bestaan uit een aantal gesprekken (via videobellen) en in die gesprekken worden bepaalde stappen gevolgd, namelijk de stappen ‘analyseren, reorganiseren en realiseren’. Hierdoor komen we tot de meest logische aanpak voor datgene waar iemand tegenaan loopt.

De stap van het analyseren neemt een belangrijke plaats in, in de gesprekken. Er zijn namelijk overal heel veel tips en adviezen te vinden, die je vooruit kunnen helpen. Maar daarbij is het wel handig dat je niet als een ‘kip zonder kop’ aan de slag gaat met al die tips. Kies alleen die tips en adviezen uit die bij jou en jouw probleem of situatie passen, want anders werkt het vaak niet en ontstaat er alleen maar meer stress. Uiteindelijk gaat het erom dat je een stap zet en vooruitgaat, d.m.v. de meest logische en meest succesvolle aanpak specifiek voor jou. Maar om te beslissen welke aanpak dat is heb je duidelijkheid en inzicht nodig, in het probleem en in jezelf.

Daarom is de stap van het ‘analyseren’ zo belangrijk tijdens een adviestraject. We zetten goed op een rijtje waar je nu echt tegenaan loopt en hoe dat komt. Daarnaast halen we naar boven wat jouw ware motivatie is om van die uitdaging af te willen zijn. Door de inzichten die in deze analyse naar boven komen ontstaat er een soort pakketje met aanwijzingen voor wat jij het beste kan doen om de uitdaging aan te pakken, zonder ingewikkelde technieken en op een manier die bij je past.

Samenwerking BasisBegrip en ViaRosa

Wat betekent dit voor jou als cliënt van ViaRosa? Het kan zijn dat je tijdens jouw traject met Rosanne het idee hebt dat er iets meer speelt, maar waar je niet goed de vinger op kan leggen. Of je realiseert je dat in je leven steeds weer tegen dezelfde uitdagingen aanloopt en dat je, naast praktische hulp en tips, graag wat dieper wilt uitzoeken wat het precies is en hoe dat nu eigenlijk komt.

Dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor een ‘Persoonlijke BasisBegrip Analyse-gesprek’. Kijk voor meer informatie op mijn website en dan zie ik je wellicht snel!

Groet Sandra

 

Geplaatst in Ruimte, Werk.