Nationale Opruimweek 2023

Begin de lente fris, energiek en opgeruimd

Voorjaar! De eerste zonnestralen komen het huis binnen - tijd voor de voorjaarsschoonmaak en de Nationale Opruimweek (20 t/m 24 maart). Op deze pagina vind je mijn:

Professional Organizer en opruimcoach voor jonge gezinnen ViaRosaOpruimcoach Rosanne
e rosanne@viarosa.eu
t 06-24346660

Activiteiten tijdens de Nationale Opruimweek

Deelnemers die graag een opgeruimd huis maar niet wisten waar te beginnen, bezochten mijn volgeboekte workshop op zaterdag 18 maart in de Bibliotheek Haagse Hout waarmee ik de Nationale Opruimweek aftrapte.

Ook was ik te gast bij Midvliet FM om een paar van mijn beste opruimtips te delen.

Verder greep ik deze week aan om mijn nieuwsbrief te lanceren (24 maart) én om jou dagelijks te voorzien van een opruimtip. Vind ze op deze website of op Facebook of Instagram en begin jouw lente fris, energiek en opgeruimd!

5 opruimtips

Enkele recente opruimvragen, zoals 'hoe organiseer je kruiden' en 'hoe effectief op te ruimen' beantwoordde ik tijdens de Nationale Opruimweek 2023 in een dagelijks verschenen video.

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief opruimcoachSteeds vaker de vraag kreeg ik de vraag of ik ook een nieuwsbrief had. Nu kan ik daar volmondig ‘ja’ op zeggen.

Dus wil jij nooit meer een opruimtip missen? Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en wordt of blijf opgeruimd!