ViaRosa

Over Rosanne

Welkom bij ViaRosa! Ik ben Rosanne Gonçalves-Prins, opruimcoach en professional organizer. Samen met mijn man Mark woon ik met mijn twee heerlijke dochters Nora en Janna in het leuke Voorburg.

Idee van ViaRosa

Het idee voor ViaRosa ontstond toen vrienden en bekenden mij vroegen hoe ik het allemaal aanpak. “Hoe kan het nou, dat je met een drukke baan en twee kinderen ook nog tijd hebt voor je hobby’s en vrienden?” Voor veel mensen lijkt dat bijna onmogelijk. Maar ik ben ervan overtuigd dat je ook met kinderen tijd kunt maken voor je persoonlijke doelen en sociale leven. Je moet het alleen wel wat beter plannen.

En over hoe je dat kunt doen, gaf ik tips waarmee vrienden en kennissen aan de slag gingen. Die interesse en het besef dat ik anderen kon helpen, vormden het zaadje voor ViaRosa.

Mijn missie...

Ik geloof er sterk in dat gezinnen, zelfs met drukke schema's, tijd kunnen vrijmaken voor persoonlijke doelen en een sociaal leven. Mijn missie is om jou daarbij te helpen, zodat je meer plezier en lucht ervaart in het dagelijkse leven.

...en hoe duurzaamheid daarin past

Duurzaamheid is de kern van mijn werk als opruimcoach met als doel een betere wereld voor onze kinderen. Als opruimcoach draag ik bij aan een groenere toekomst door mensen te helpen overconsumptie te verminderen en bewuste keuzes te maken.

In de praktijk zoek ik constant naar manieren om duurzaamheid toe te passen. Mark heeft bijvoorbeeld een afgedankte bakfiets opgeknapt en elektrisch gemaakt. Hiermee kom ik efficiënt bij klanten en zorg ik ervoor dat afgestane spullen een tweede leven krijgen op plaatsen waar ze hergebruikt kunnen worden. Zo werken we samen aan een duurzamere toekomst.

Jouw verhaal

Het leven zit zo vol met allerlei taken en geregel: wie haalt de kinderen op, wat gaan we eten, komen we wel op tijd voor voetbal en muziekles, de administratie moet nog gedaan worden en dan heb je ook nog de deadlines van werk.

Spullen opruimen checklist maken

Een nieuwe baan, een verhuizing of de geboorte van een kind zijn allemaal prachtige veranderingen, ieder gezin heeft zijn eigen verhaal en uitdagingen. Je leven kan er aardig van op zijn kop staan.

Een last van je schouders

Ik begrijp dat het soms lastig is om hulp te vragen, maar onthoud dat je niet alleen bent. Met een goede organisatie valt er een last van je schouders. Ik ben hier om je te begeleiden, of het nu gaat om het opruimen van kleine lades of het aanpakken van grotere projecten in huis.

Samen bekijken we hoe je prioriteiten kunt stellen, keuzes kunt maken en realistische planningen kunt opstellen. Daarvoor heb ik me verdiept in verschillende methoden en technieken die het gezinsleven makkelijker maken.

Doorlopende ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling VIaRosa

De wereld verandert continu en ook in de toekomst wil ik zoveel mogelijk gezinnen blijven helpen structuur te vinden en daarmee gelukkiger te worden. Ik gebruik graag praktische en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen en wil hierin scherp blijven. Naast dat ik bij blijf door het lezen van relevante literatuur en het volgen van toonaangevende professionals, blijf ik me daarom ontwikkelen met opleidingen, cursussen en workshops, zoals door:

Neem contact op met ViaRosa

Weten wat ViaRosa voor jou en je gezin kan betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik reageer altijd binnen twee werkdagen. En voor meer inzichten download je het gratis e-book Impactverhalen, waarin klanten èn professional organizers vertellen over wat het werken met mij voor jou kan betekenen.