Intake met ViaRosa: het proces (vlog)

Leestijd: < 1 minuut

In deze vlog laat ik zien hoe het eraan toegaat wanneer je mij uitnodigt voor een intakegesprek. Hier ga ik langs bij Annika, zij heeft contact met mij opgenomen om structuur te brengen in haar kasten. En daar begeleid ik haar graag bij!

Annika heeft via de website contact met me opgenomen. Daarop heb ik haar gebeld en hebben we een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Het intakegesprek voer ik het liefste bij iemand thuis, dit zodat ik een goed beeld krijg van de huidige en de gewenste situatie. Zo ook bij Annika.

Nadat ik bij haar ben geweest heb ik een plan van aanpak gemaakt. Annika heeft dit samen met een offerte ontvangen. Ik vind het super dat ze akkoord is en dat we binnenkort met elkaar aan het werk gaan! We brengen structuur aan in haar kasten en ontwikkelen een methode die bij haar past. Zo blijven die kasten opgeruimd, ook nadat Annika en ik afscheid van elkaar hebben genomen.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op! Lees meer over hoe ik werk.

Geplaatst in Overig.