Afsluitend webinar Nationale Opruimweek 2024

Leestijd: < 1 minuut

Welkom bij het afsluitende webinar van de Nationale Opruimweek 2024!

Terwijl we deze week vol opruiminspanningen afronden, help ik je ook na deze week gemotiveerd te blijven om je opruimdoelen te bereiken. In dit speciale webinar deel ik naast praktische opruimtips enkele inzichten over waarom opruimen soms een uitdaging kan zijn en, nog belangrijker, hoe je die obstakels kan overwinnen.

Klaar voor de afsluiting van de Nationale Opruimweek?

Dus pak een kop thee, ga lekker zitten en laat me je het laatste zetje geven om je opruimdoelen te bereiken en met hernieuwde energie en motivatie verder te gaan. Tijdens dit inspirerende webinar ga ik in op waarom opruimen soms niet lukt en hoe je deze hindernissen kunt overwinnen. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en methoden om je te helpen een opgeruimder en georganiseerder leven te leiden, ook na de Nationale Opruimweek.

Gratis opruimkickstart

En voor een extra zetje bied ik je een gratis opruimkickstart aan! Dit is een online ontmoeting van 30 minuten waarin ik je een extra zetje geef in de vorm van advies, tips en een luisterend oor. Een geweldige kans om persoonlijk advies te krijgen en je opruimdoelen te verwezenlijken.

Webinar Nationale Opruimweek

Ik kijk ernaar uit om met jullie te delen en te leren tijdens dit waardevolle webinar!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij de Nationale Opruimweek, waar je na alle uitdagingen en stappenplannen van de afgelopen week terugvindt. 

Naar de opruimuitdagingen

Hier vind je alle opruimuitdagingen en stappenplannen bij elkaar.

Geplaatst in Opruimen, Spullen.