Professional Organizer voor werkgevers

Uit onderzoek van de beroepsvereniging van professional organizers (NBPO) blijkt dat de ervaren werkdruk en het ziekteverzuim van werknemers dalen na de inzet van een professional organizer of opruimcoach. Bovendien wordt het werkplezier verhoogd. Minder fouten, effectief werken, minder stress en deadlines worden gehaald. Alle reden om een professional organizer in te zetten voor uw werknemer.

Effectief thuiswerken en minder werkdruk

Nu thuiswerken de norm is, is het niet alleen belangrijk je werk slim te plannen en organiseren, maar dit ook in combinatie met de taken thuis goed te doen. Dus hoe zorg je ervoor dat je je niet laat afleiden door je omgeving? Hoe houd je grip op je werkvoorraad en mail en hoe zorg je voor scheidslijnen tussen werk en privé zodat je ook voldoende ontspant? Allemaal punten waarbij professional organizers hun toegevoegde waarde hebben bewezen.

Na begeleiding door een professional organizer haalt ruim driekwart van de werknemers vaak of altijd de planning afgezet tegen ruim de helft voor de begeleiding.

ViaRosa helpt jonge gezinnen

ViaRosa richt zich met name op jonge gezinnen. Vooral ouders met jonge kinderen blijken grote uitdagingen te ervaren in de combinatie van werk- en zorgtaken. Zij ervaren vaak een grotere werkdruk dan hun collega's. ViaRosa helpt door te kijken waar persoonlijke uitdagingen liggen en samen doelen op te stellen en aanpassingen door te voeren. Dit kan zijn in de omgeving, in de balans werk en privé en/ of in het organiseren van werk en zorg.

Meer weten als werkgever

Meer weten over wat professional organizer ViaRosa voor uw werknemers kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden. Voor hoe ik aan het werk met jonge gezinnen, bekijk mijn werkwijze.

Meer over het onderzoek

Lees meer over het onderzoek naar het effect van de inzet van professional organizers bij werknemers op de website werkenveiligheid.nl.

Partner van Vitaal BedrijfProfessional Organizer ViaRosa: partner van werkgevers via Vitaal Bedrijf

ViaRosa is partner van Vitaal Bedrijf, een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Doel is ondernemers te helpen naar een vitale toekomst.