Lidmaatschap NBPO: Kwaliteit, ethiek en netwerk

Ik ben een gepassioneerde opruimcoach met een toewijding aan het met jou creëren van georganiseerde en stressvrije leefruimtes. Dit gaat verder dan alleen het organiseren van spullen; hierin past ook mijn lidmaatschap van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Mede dankzij dit lidmaatschap blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van professional organizing en opruimcoaching.

Beroepscode, kwaliteit en geheimhoudingsplicht

Als lid van de NBPO hecht ik groot belang aan ethiek, kwaliteit en vertrouwelijkheid. Dit betekent dat ik altijd - in lijn met de gedragscode opgesteld door NBPO - met de grootste zorg, discretie en professionaliteit te werk ga. Je kunt erop vertrouwen dat jouw persoonlijke informatie volledig beschermd is. Bovendien ben ik aangesloten bij de klachtencommissie van NBPO, wat extra gemoedsrust biedt voor het geval er ooit een zorg of vraag zou zijn.

Profiteer van mijn landelijke netwerk

Ook beschik ik via de beroepsvereniging over een landelijk netwerk van professional organizers via de NBPO. Dit betekent dat zelfs als je buiten mijn werkgebied woont, ik je kan verbinden met een collega-organizer die perfect past bij jouw behoeften en doelen. Of het nu gaat om fysieke afstand of om specifieke expertise, mijn samenwerking met mijn NBPO-collega's stelt me in staat om jou altijd de beste ondersteuning te bieden.

Meer over mij en de NBPO

Wil je meer weten over de voordelen van mijn NBPO-lidmaatschap of ben je benieuwd hoe ik je kan helpen met jouw opruimuitdagingen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Benieuwd wat voor impact het werken met mij kan hebben? Lees dan de verhalen van klanten en professional organizers.

Dit e-book is samengesteld door de NBPO om te laten zien wat het vak met klanten en onszelf doet. Het geeft je een indruk van wat het werken met mij voor jou kan betekenen èn van de veelzijdigheid van mijn mooie beroep.

Voor meer details over de NBPO kun je ook terecht op hun officiële website, of bekijk het informatieve filmpje dat de beroepsvereniging heeft gemaakt ⇒