Nationale Opruimweek

De uitdaging

Voorjaar! De eerste zonnestralen komen het huis binnen - tijd voor de voorjaarsschoonmaak en de Nationale Opruimweek (25 t/m 29 maart). Deze week staan in het teken van het organiseren van jouw leefruimte en het cultiveren van een opgeruimde levensstijl. Ik daag je uit mee te doen om deel te nemen aan mijn dagelijkse opruimuitdagingen en samen te werken aan een opgeruimder en georganiseerder leven.

Hoe het werkt

Elke dag tijdens de opruimweek richt ik me op een specifieke plek. Van het organiseren van de rommella tot de winterkleding op je kapstok, ik deel praktische tips om je te begeleiden bij elke uitdaging.

Professional Organizer en opruimcoach voor jonge gezinnen ViaRosaOpruimcoach Rosanne
e rosanne@viarosa.eu
t 06-24346660

Webinar afsluiting

De Nationale Opruimweek sluit ik af met een speciaal webinar. Hierin deel ik waarom het soms niet lukt op te ruimen en hoe je de impasse kunt doorbreken.

Jouw input is belangrijk

Ik hoor graag jouw vragen, suggesties en uitdagingen. Laat me weten waar je specifiek hulp bij nodig hebt via dit eenvoudige formulier (ongeveer 1,5 minuut), per e-mail of WhatsApp. Ik doe mijn best om tijdens de opruimweek of kort daarop jouw vraag te behandelen.

Doe mee en verspreid het opruimvirus

Deel jouw opruimervaringen op sociale media met de hashtag #NationaleOpruimweek en inspireer anderen om ook mee te doen aan deze uitdaging!

Wacht niet

En bekijk mijn all-in opruimpakketten of start alvast met opruimen met de opruimbingo.

All-in opruimpakketten

'Zetje in de rug' nodig bij het opruimen? Ik help je 'Goed op weg' of we gaan 'Samen aanpakken'. Maak hier je keuze.

Opruimtest

En? Hoe opgeruimd begin jij aan de Nationale Opruimweek? Doe de test! Het resultaat ontvang je in je mailbox.

Opruimbingo

Met een volle bingokaart is je huis gelijk een stuk opgeruimder!

Over de Nationale Opruimweek

De Nationale Opruimweek is een initiatief van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Tijdens deze week organiseren mijn collega's en ik diverse activiteiten in het kader van opruimen, ontspullen en ontspanne.