Professional Organizer ViaRosa in NRC Handelsblad

Leestijd: < 1 minuut

In het artikel Het moderne huishouden runnen als een bedrijf in NRC Handelsblad van 19 maart 2020 vertellen Frank en Valerie waarom zij mij als professional organizer hebben ingezet. Frank maakt nu gebruik van apps en Valerie van het bullet journal voor het structureren van dagelijkse activiteiten. Tijdens onze fijne samenwerking bleken namelijk verschillende methoden bij hen te passen.

Voor het artikel van het NRC Handelsblad is verder gesproken met mensen die gebruik maken van apps om het huishouden te laten draaien. Soms kan het ook helpen ervoor te kiezen dingen minder, anders of niet meer te doen. Bijvoorbeeld door een schoonmaker in te huren of de lat minder hoog te leggen om de druk van de ketel te halen. Hiermee verminderen het gevoel van onrust en falen drastisch. Zo hebben Frank en Valerie ervoor gekozen hun doel superfit te zijn bij te stellen tot dagelijkse beweging.

Ook – en misschien wel juist – in deze tijden van crisis is structuur in het dagelijkse leven belangrijk. Die structuur zorgt voor rust. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijke doelen en de doelen die jullie als gezin hebben. Wil je tips over hoe je dat kunt bereiken? Neem vrijblijvend contact met me op.

Lees het hele artikel via nrc.nl: Het moderne huishouden runnen als een bedrijf

NRC - illustratie door Aart-Jan Venema

Eén reactie

  1. Pingback: Wat zijn jouw keien? Deel 1 - ViaRosa

Reacties zijn gesloten.