Werkwijze professional organizer & opruimcoach

Gebrek aan tijd en of ruimte? Goed dat je mij hebt gevonden! Ik help een goede thuistaakverdeling te bereiken, je huishouden te organiseren, bij het opruimen en/ of het ordenen van je administratie.

Met mijn werkwijze als jouw opruimcoach of professional organizer in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Rijswijk, Delft of als virtual organizer op afstand, help ik je grip te krijgen en te houden zodat jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is.

Het traject met mij als jouw professional organizer kent een persoonlijke aanpak. Onze samenwerking is een proces en bestaat uit de volgende 5 stappen.

Proces werkwijze ViaRosa

 

Wat je doel ook is voor onze samenwerking, we vinden een methode die daarbij past. Jij hebt de regie gedurende het gehele proces. Meteen weten welke pakketten ik aanbied en wat mijn inzet kost? Kijk op de pagina All-in pakketten.

Hieronder bij 'De 5 stappen naar grip, structuur en evenwicht' heb ik nader toegelicht hoe onze samenwerking eruit ziet. Onder 'Methoden' tref je enkele voorbeelden van methoden voor het organiseren van je ruimte en tijd, en het betrekken van het hele gezin.

Ten slotte vind je mijn 'Uitgangspunten' in het samenwerken met jou (en je gezin) waarmee ik jullie centraal zet.

Werken met ViaRosa

Benieuwd wat het werken met mij voor jou kan betekenen?

Download het gratis e-book Impactverhalen met verhalen van klanten en professional organizers.

Gratis e-book impactverhalen van professional organizers en onze klanten

Gratis e-book